loading...

سحر کمالی

این گروه از سورفکتانت کربوکسیلیک اسید یک کربن کمتر از گروه تورین نمک های آلکیل متیل آلانین دارد. pH مورد نیاز شامپوها بیشتر از متیل تورین است اما معادل PH نمک های آلکیل متیل آلانین است. نسبت به سدیم ک

این گروه از سورفکتانت کربوکسیلیک اسید یک کربن کمتر از گروه تورین نمک های آلکیل متیل آلانین دارد. pH مورد نیاز شامپوها بیشتر از متیل تورین است اما معادل PH نمک های آلکیل متیل آلانین است. نسبت به سدیم کوکویل متیل آلانین، احساس رطوبت کمی کمتر می دهد. 2.2.1.7 Ole fi n Sulfonate این گروه از سورفکتانت های آنیونی دارای ساختار R-SO 3 Na است، به خوبی کف می کند و ضد حساسیت است. آنها در pH وسیع و محدوده دما و در برابر اسیدها، قلیاها و عوامل کاهش اکسیداسیون پایدار هستند. هنگامی که در شامپوها با سایر سورفکتانت های آنیونی ترکیب می شوند، احساس مطلوب و صافی به شما می دهند. آنها همچنین می توانند به عنوان یک امولسیون آماده سازی خامه ای استفاده شوند. از آنجایی که آنها در برابر اسیدها، قلیاها و عوامل کاهش اکسیداسیون پایدار هستند، می توان از آنها در حلال های موج دائمی شفاف، آماده سازی های خامه ای و رنگ های موی خامه ای استفاده کرد. 2.2.1.8 آلکیل سوکسینات دی سدیم لورت سولفوسوکسینات R-COCH(SO 3 Na) CH 2 COONa دی سدیم لورت سولفوسوکسینات R-(CH 2 CH 2 O) n COCH (SO 3 Na) CH 2 COONa دی اکتیل سدیم سولفوسینات H33CH2 (CH2)3CH3 CHCH2-C-CH2CHC-OCH2CH CH2CH3 SO3Na CH2CH3 O دی سدیم PEG-5 لورامید سولفوسوکسینات O OO C11H23C-NH(CH2CH2O)n-CCHCH2C-ONa | سوکسینات‌های SO3Na آلکیل دارای یک اسید سولفونیک و یک اسید کربوکسیلیک (با یک یا دو گروه آلکیل) به اسید سوکسینیک هستند. نفوذ خوب است، اما به ندرت میسل تشکیل می دهند و ویسکوزیته را زیاد نمی کنند. آنها ظرفیت کف کردن نسبتاً کمی دارند اما تحریک کننده نیستند. هنگامی که با سدیم آلکیل (C14-16) سولفونات یا سدیم پلی اکسی اتیلن لوری اتر سولفات ترکیب می شوند، به شامپوها حالت روان کننده و مطلوبی می بخشند. 2.2.1.9 آلکیل فسفات ها لوریل فسفات OH O R-O-P-OH ستیل فسفات R-O-(CH2CH2O)n O OH -P-OH آلکیل فسفات هایی هستند که دارای پلی اکسی اتیلن، گروه دی آلکیل و غیره هستند. آنها معمولاً برای تولید قلیایی خنثی می شوند. آماده سازی pH دلخواه آنها به عنوان شوینده در صابون های بدن و فیرهای امولسیونی در فرمولاسیون کرم استفاده می شوند. آنها همچنین می توانند با سورفکتانت های کاتیونی ترکیب شوند و برای امولسیون مایع و سایر روش های مختلف استفاده شوند. 2.2.1.10 نمکهای اسیدهای چرب اسیدهای چرب سدیم ساختاری از R-COONa دارند و در دمای اتاق جامد هستند. اسیدهای چرب سدیم مورد استفاده برای صابون های توالت عمدتاً نمک های سدیم اسید پالمتیک، اسید اولئیک و اسید لوریک هستند. اسیدهای چرب پتاسیم ساختار R-COOK دارند و برای صابون های مایع مناسب هستند. برای دستیابی به خواص مایع پایدار، باید از روغن هایی که از روغن های C12 تولید می شوند، مانند روغن نارگیل و روغن هسته خرما استفاده شود. مقداری اسید اولئیک نیز می تواند اضافه شود. افزودن اسید پالمیتیک و اسید استئاریک در مقادیر زیاد منجر به کدر شدن و رسوب در دماهای پایین می شود. پتاسیم اولئیک اسید خمیری می شود. محدوده pH مطلوب از 10 تا 10.5 است. در pH های پایین، آنها مستعد بارش در دماهای پایین و اکسیداسیون زمانی و ایجاد بو هستند. آنها به خوبی کف می کنند و به شدت مواد شوینده هستند. 2.2 سورفکتانت ها 47 پلی اکسی اتیلن لوریل اتر استات سدیم این سورفاکتانت دارای ساختار R-O-(CH 2 CH 2 O) n -CH 2 -COONa است که دارای پلی اکسی اتیلن بین گروه های آلکیل و کربوکسیل نمک های اسید چرب برای جلوگیری از کدر شدن و رسوب در آن است. دمای پایین آنها در شامپوها و به عنوان امولسیون کرم ها استفاده می شوند. 2.2.1.11 نمکهای اسید اسید اسید چرب نمکهای اسید آسیل- گلوتامیک O R-C-NHCH-COOM CH2CH2COOH این سورفاکتانت آنیونی از نوع اسید آمینه اسید دارای اسید چرب به عنوان گروه چربی دوست و اسید آمینه به عنوان گروه آبدوست است. خواص این گروه سورفکتانت آنیونی توسط یون های ضد استفاده شده به شدت تغییر می کند. هنگامی که یون های ضد سدیم هیدروکسید یا پتاسیم هیدروکسید باشند، ترکیب جامد و پودری است که حلالیت کمی دارد و در دمای پایین رسوب می کند و برای شامپوهای مایع مناسب نیست. آنهایی که تری اتانول آمین دارند برای محصولات مایع مناسب هستند.برای شامپوهای شفاف و سایر محصولات، pH باید در 6 یا بالاتر نگه داشته شود، زیرا گروه های چربی دوست در pH های پایین جدا می شوند و رسوب ایجاد می کنند. اسید چرب Acyl-N-Aspartate TEA لوروئیل آسپارتات O R-C-NHCH-COOM CH2COOH لوروئیل آسپارتات سدیم یک کربن کمتر از سدیم لوروئیل گلوتامات دارد و با وجود نمک سدیم بودنش مایع است. می توان از آن برای شامپوهای شفاف استفاده کرد. نمک های آلکیل متیل آلانین N- کوکویل آلانینات سدیم O CH3 R-C-NCH2CH2-COONa 48 2 مواد اولیه لوازم آرایشی کوکویل آلانینات سدیم را می توان برای محصولات شفاف با pH کمی پایین تر از سورفکتانت های گلوتامات آنیونی استفاده کرد. بر خلاف نمک های سدیم گلوتامات که پودر هستند، نمک های آلانین مایع هستند. آنها می توانند شامپوهای شفاف با pH 6 یا کمتر با ترکیب با دیگر سورفکتانت های آنیونی تولید کنند. آنها یک احساس مرطوب و نسبتا سبک می دهند. Alkyl Lactylate O CH3 CH3 R-C-O-CH-C-O-CH-C-O-Na O O این گروه از سورفکتانت های آنیونی دارای اسید لاکتیک به عنوان گروه آبدوست و استئاریل یا ایزواستئاریل به عنوان گروه چربی دوست هستند. بنابراین، استفاده از آن در شامپوها دشوار است. برای امولسی فیرهای کرم مناسب است. به دلیل ایمنی بالا، یک افزودنی غذایی تایید شده است. آلکیل ایستیونات این سورفکتانت آنیونی دارای ساختاری از اسید چرب اتیل استر سولفونات RCOOCH 2 CH 2 SO 3 M است. دارای پیوند استری است و نمی توان از آن در فرمولاسیون های قلیایی استفاده کرد زیرا هیدرولیز انجام می شود. به دلیل داشتن ترکیب اتیل استر اسید چرب، احساس خشکی و سبکی می دهد و برای تولید شامپوهایی که حس طراوت می بخشند، مناسب تر از نمک های اسید چرب است

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
آرشیو